Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada manavdan meyve almak

Rüyada manavdan meyve almak

Rüyada manavdan meyve almak çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, onu cesaretlendireceğine, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, aile hayatının sorunsuz olacağına işaret eder.

Rüyada manavdan meyve almak gördüyseniz:

  • Belli bir işe kalkışmak, belli bir hedefe ulaşmak veya zorlu bir konunun altından kalkmak istiyorsanız elinizden gelenin en iyisini ortaya koymalısınız.

Rüyada manavda meyveler görmek kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada manavdan meyve almak yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada manav açmak sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada manavdan kavun almak maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada manavdan sebze almak kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine yorulur.

Rüyada manavda karpuz görmek ona yakınlaşmaya çalışacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine delalettir.

Rüyada manavda çalışmak hasret çekileceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine yorulur.

Rüyada manavdan elma almak işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments