Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada manavda çalışmak

Rüyada manavda çalışmak

Rüyada manavda çalışmak herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine, yarınlarına inanacağına, yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına delalet eder.

Rüyada manavda çalışmak gördüyseniz:

  • Aralarından en iyi görünenlerine icabet göstermenizde fayda var.

Rüyada manavda çalışmak uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına işaret eder.

Rüyada manavdan elma almak bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine tabir olunur.

Rüyada manavda karpuz görmek sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada manav görmek kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada manava gitmek tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine alamet eder.

Rüyada manavcılık yapmak bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada manavdan sebze almak karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada manavdan üzüm almak arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments