Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada manavdan kavun almak

Rüyada manavdan kavun almak

Rüyada manavdan kavun almak aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada manavdan kavun almak gördüyseniz:

  • Anlayış göstermeniz gereklidir.

Rüyada manavdan kavun almak kişinin çocuk hasreti çekeceğine, çok başarılı olup, kazancının artacağına, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına alamet eder.

Rüyada manavdan üzüm almak tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, ardından sevinçli bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada manavcılık yapmak çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada manava gitmek kazançlı adımlar atılacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına inanılır.

Rüyada manavdan elma almak daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine işaret eder.

Rüyada manavdan alışveriş yapmak eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, rakipsiz hale geleceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine delalet eder.

Rüyada manav görmek kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada manavdan domates almak büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments