Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada manav açmak

Rüyada manav açmak

Rüyada manav açmak çalışmaların büyük getirileri olacağına, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, hastalıkların iyileşeceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada manav açmak gördüyseniz:

  • Bir çok haber ya da mektup alabilir, çok sayıda kısa yolculuk yapabilirsiniz.

Rüyada manav açmak çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, işlerin devam edeceğine alamet eder.

Rüyada manav dükkanı açmak huzurlu günlerin biteceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada manava gitmek sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına delalettir.

Rüyada manavdan kavun almak hükmünün geçmeyeceğine, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, kişinin hedeflediği işi alacağına tabir olunur.

Rüyada manav olduğunu görmek kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada manav görmek burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada manavdan elma almak iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına inanılır.

Rüyada manavda meyveler görmek yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, hem de iş hayatına yansıyacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments