Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada manavda meyveler görmek

Rüyada manavda meyveler görmek

Rüyada manavda meyveler görmek bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, canını sıkılacağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada manavda meyveler gördüyseniz:

  • Aşırı masraflar yapmak zorunda kalabilirsiniz, bazı kimseler işlerinizi baltalamaya çalışabilirler.

Rüyada manavda meyveler görmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada manavdan meyve almak büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada manavcılık yapmak iyi halini yitireceğine, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, mali gücünü yitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada manavda karpuz görmek vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, huzur bulacağına, sıkıntılarının hafifleyeceğine yorulur.

Rüyada manavdan sebze almak anne duasının açılacağına, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına tabir olunur.

Rüyada manavdan domates almak hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada manavdan alışveriş yapmak huzurunun kaçacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına delalet eder.

Rüyada manav dükkanı açmak düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments