Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada manavda karpuz görmek

Rüyada manavda karpuz görmek

Rüyada manavda karpuz görmek sıkıntılarını atacağına, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, şansının ve bahtının açılacağına alamet eder.

Rüyada manavda karpuz gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınızla tartışmaktan kaçının.

Rüyada manavda karpuz görmek çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına tabir olunur.

Rüyada manava gitmek istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine yorulur.

Rüyada manavdan meyve almak sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada manavdan sebze almak çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine delalet eder.

Rüyada manavdan domates almak ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, talihinizin artacağına, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine rivayet eder.

Rüyada manavdan alışveriş yapmak yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada manavdan üzüm almak bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına yorulur.

Rüyada manav görmek uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments