Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada manavdan domates almak

Rüyada manavdan domates almak

Rüyada manavdan domates almak ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, çok zor günler geçireceğine, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına tabir olunur.

Rüyada manavdan domates almak gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızdan vazgeçmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada manavdan domates almak ters giden durumların düzeltileceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına işaret eder.

Rüyada manavdan elma almak yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada manav tezgahı görmek istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada manavda meyveler görmek iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine alamet eder.

Rüyada manav açmak tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada manavdan alışveriş yapmak zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, hayırlı kapılar açılacağına, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada manavdan sebze almak imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada manav dükkanı açmak girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, elindeki imkânları seferber edeceğine, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments