Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada manavcılık yapmak

Rüyada manavcılık yapmak

Rüyada manavcılık yapmak işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına yorulur.

Rüyada manavcılık yapmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulamanın yeni yollarını bularak veya yaklaşımınızı değiştirerek alışılmışın dışında şeyler ortaya koyabilirsiniz.

Rüyada manavcılık yapmak tecrübe kazandıracağına, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, gelir kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada manavdan alışveriş yapmak hedeflerine yaklaşacağına, çekilen zahmetin çoğalacağına, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına alamet etmektedir.

Rüyada manav olduğunu görmek devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, parasının ve canın güvende olacağına, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada manavda çalışmak ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada manav dükkanı açmak hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada manavdan elma almak hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine rivayet eder.

Rüyada manavdan üzüm almak doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada manavda karpuz görmek bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments