Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mal satıp para almak

Rüyada mal satıp para almak

Rüyada mal satıp para almak hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, zorlukları aşacağına, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mal satıp para almak gördüyseniz:

  • Kısaca geri çevirmek yerine, biraz zaman isteyip üzerinde düşünmenizde fayda var.

Rüyada mal satıp para almak işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mal satın almak zarar gören insanlara yardım edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine delalettir.

Rüyada satılan malı geri almak yeni başlangıçların yapılacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, iyi halin geleceğine yorulur.

Rüyada mal paylaşımı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada mal pisliği görmek girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada mal satmak rüyayı gören kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada işyerine mal almak ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına yorulur.

Rüyada mal toplamak ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments