Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mal satın almak

Rüyada mal satın almak

Rüyada mal satın almak hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada mal satın almak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun sonra kural dışı ilişkilere eğlimlisiniz.

Rüyada mal satıp para almak sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, ihanet göreceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine delalettir.

Rüyada satılan malı geri almak darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, canının kıymetini bileceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine yorulur.

Rüyada mal satın almak sevinçli ve güzel günler görüleceğine, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada işyerine mal almak yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına, sorunlar altında ezileceğine yorulur.

Rüyada mal pisliği görmek kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada malını çaldırmak sorunların ve dertlerin biteceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına, büyük tartışmaların sonlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mal aldığını görmek gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine delalettir.

Rüyada mal kesmek olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments