Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada satılan malı geri almak

Rüyada satılan malı geri almak

Rüyada satılan malı geri almak onların başarıları ile övüneceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, gözünün de gönlünün de doyacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, rüyayı gören kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına alamet eder.

Rüyada satılan malı geri almak gördüyseniz:

  • İşle ilgili bir problemin büyümesine izin vermemelisiniz.

Rüyada satılan malı geri almak yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, mutluluk dolu haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada çalınan malı geri almak güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada mal satıp para almak iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, sevdiği kimseden hayır göreceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına inanılır.

Rüyada mal satın almak yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada satılan evi geri almak yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, ancak yılmayacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına inanılır.

Rüyada satılan arabayı geri almak özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, bir uzmana başvurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada haram mal görmek yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına alamet eder.

Rüyada mal bölüşmek çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments