Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işyerine mal almak

Rüyada işyerine mal almak

Rüyada işyerine mal almak iş güç sahibi olacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, yandaşı olan birinin vefat etmesine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, hanenizde bolluk olacağına tabir olunur.

Rüyada işyerine mal almak gördüyseniz:

  • Kontrolünüz dışında gelişen olaylarla başa çıkmak için çok fazla gayret göstermeniz gerekebilir.

Rüyada işyerine mal almak kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına delalet eder.

Rüyada satılan malı geri almak hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, işlerini yoluna koymayı başaracağına, ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine işarettir.

Rüyada mal çalmak yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, şifaya ve çarelere kavuşacağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada çalınan malı geri almak çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mallarının çalındığını görmek sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada mal kesmek yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına tabir olunur.

Rüyada ticari mal görmek tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada malını satmak anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments