Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mal kesmek

Rüyada mal kesmek

Rüyada mal kesmek eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, güzel bir evliliğe, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işinin gücünün hal yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada mal kesmek gördüyseniz:

  • Evinizin veya ailenizden birinin sağlıklı yapısını ilgilendiren konular veya sağlık konuları ön plana çıkabilir.

Rüyada mal kesmek gülmek suretiyle şifa bulacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada malını kaybetmek karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına alamet eder.

Rüyada mal müdürü görmek yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mal çaldırmak rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada mal sahibi olmak sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada çok mal satmak kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, birikim yapacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine yorulmaktadır.

Rüyada malının yandığını görmek elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, maddi olarak zarar edileceğine, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine inanılır.

Rüyada birinin malını çalmak sevgi dolu haberler alınacağına, fakirlerin güleceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments