Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rütbe aldığını görmek

Rüyada rütbe aldığını görmek

Rüyada rütbe aldığını görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, her şeyin gönlünce olacağına, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada rütbe aldığını gördüyseniz:

  • İhtiraslarınızı fiziksel ihtiyaçlarınızla dengeleyin.

Rüyada rütbe aldığını görmek bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada askeri rütbe almak ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada rütbe takmak aile hayatlarını bozulacağına, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine yorulur.

Rüyada yüksek rütbeli komutan görmek hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, bereketli yağmurlara delalettir.

Rüyada rütbeli komutan görmek hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına inanılır.

Rüyada rütbeli asker görmek kendisini aşan işlere kalkışacağına, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada üst rütbeli asker görmek iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, onlardan büyük hayır göreceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada rütbeli subay görmek kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, sürpriz gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments