Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askeri rütbe almak

Rüyada askeri rütbe almak

Rüyada askeri rütbe almak başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, daha rahat bir nefes alacağına, rahat bir hayat sağlayacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine inanılır.

Rüyada askeri rütbe almak gördüyseniz:

  • Sizden imkansız şeyler isteyen kişiler olabilir.

Rüyada askeri rütbe takmak kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada askeri rütbe almak sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, hem çok mutlu olacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek rütbeli asker görmek kısmetinin hep açık olacağına, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına delalet eder.

Rüyada rütbeli asker görmek inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine alamet eder.

Rüyada asker rütbesi görmek bir hastalıktan kurtulunacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, çalışılan firmanın atağa geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada rütbeli komutan görmek toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, toparlanacağına işarettir.

Rüyada rütbeli subay görmek lüks, konfor içinde olacağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada yüksek rütbeli komutan görmek güzel sözler işiteceğine, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, tüm isteklerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments