Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavgaya şahit olmak

Rüyada kavgaya şahit olmak

Rüyada kavgaya şahit olmak hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kavgaya şahit olmak gördüyseniz:

  • Özgüveninizin düşüşü yapabileceklerinizi kısıtlayabilir, tuzaklara kapılmayın.

Rüyada kavgaya şahit olmak yorulacağına, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına delalet eder.

Rüyada adam öldürüldüğüne şahit olmak çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına alamet eder.

Rüyada başkasının kaçırıldığına şahit olmak çok başarılı işlere imza atacağına, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına alamet eder.

Rüyada bir cinayete şahit olmak başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nikah şahidi görmek bol kazanç ve rızık elde edeceğine, bütçesinin daralacağına, sorunların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yalancı şahitlik yapmak dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına, zorlukların aşılacağına işaret eder.

Rüyada şahitlik etmek bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine işarettir.

Rüyada şahit gösterilmek güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments