Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şahitlik yapmak

Rüyada şahitlik yapmak

Rüyada şahitlik yapmak mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına inanılır.

Rüyada şahitlik yapmak gördüyseniz:

  • Belli başlı hedeflerinize ulaşabilmenize faydası dokunabilecek beklenmedik gelişmeler veya faydalı durumlar yüzünü gösterebilir.

Rüyada yalancı şahitlik yapmak hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada nikah şahitliği yapmak rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, maddi kayıpların olacağına, önemli sorumluluklar alacağına yorulmaktadır.

Rüyada şahitlik yapmak parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada mahkemede şahitlik yapmak dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada yalancı şahit olmak çekilen zahmetin sona ereceğine, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, saygınlığa alamet eder.

Rüyada bir cinayete şahit olmak hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına alamet eder.

Rüyada kavgaya şahit olmak hayatını yoluna sokacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine işaret eder.

Rüyada birinin öldüğüne şahit olmak rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, rüya sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, uzak bir yola gidileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments