Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mahkemede ifade vermek

Rüyada mahkemede ifade vermek

Rüyada mahkemede ifade vermek itibar, güç ve para kaybedeceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, işlerinde verimsiz hale geleceğine, kendisine ev alacağına, hak yolunu bulacağına inanılır.

Rüyada mahkemede ifade vermek gördüyseniz:

  • Bitmek tükenmek bilmeyen istekleri olan kişiler sizi yorabilir.

Rüyada mahkemede ifade vermek sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, rüya sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere yorulur.

Rüyada savcıya ifade vermek atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, maddi ve manevi olarak yıkılacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına yorulur.

Rüyada ifade verdiğini görmek mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına delalettir.

Rüyada karakolda ifade vermek hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, aile bireylerinden biri ile tartışacağına, yeni bir ilişkiye başlayacağına işarettir.

Rüyada ifade vermek elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, oldukça kazançlı işler yapacağına, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada polise ifade vermek ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına inanılır.

Rüyada hakime ifade vermek sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, müşterilerinin çoğalacağına, düzenin kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada polise ifade verdiğini görmek sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments