Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ifade vermek

Rüyada ifade vermek

Rüyada ifade vermek deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine tabir olunur.

Rüyada ifade vermek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin tipik davranış modellerinin dışında tavırlar geliştirmesi sizi şaşırtabilir.

Rüyada jandarmaya ifade vermek azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada polise ifade verdiğini görmek ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine inanılır.

Rüyada ifade vermek iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına inanılır.

Rüyada savcıya ifade vermek haneye bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, manevi olarak da yıpranacağına delalet etmektedir.

Rüyada polise ifade vermek bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine işarettir.

Rüyada karakolda ifade vermek bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada mahkemede ifade vermek rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, yaşamın kolay hale geleceğine, helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ifade verdiğini görmek işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments