Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ifade verdiğini görmek

Rüyada ifade verdiğini görmek

Rüyada ifade verdiğini görmek olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına işarettir.

Rüyada ifade verdiğini gördüyseniz:

  • Olaylar daha az korkutucu olmaya başlıyor.

Rüyada polise ifade verdiğini görmek maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine yorulur.

Rüyada ifade verdiğini görmek bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, duygularının ön plana çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada ifade vermek asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada mahkemede ifade vermek iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine delalettir.

Rüyada jandarmaya ifade vermek yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, hafifleyeceğine, mutlu olacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine işaret eder.

Rüyada hakime ifade vermek çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine tabir olunur.

Rüyada karakolda ifade vermek hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada polise ifade vermek neşesini ve moralini kaybedeceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, iş hayatındaki başarılarının artacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments