Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mahallede gezmek

Rüyada mahallede gezmek

Rüyada mahallede gezmek işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, sevilen birinin geleceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine yorulur.

Rüyada mahallede gezmek gördüyseniz:

  • Sezgileriniz başınıza gelebilecek riskleri en aza indirmenizi sağlayacak.

Rüyada mahallede gezmek üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine, hayallere kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada mahallede düğün görmek tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada çingene mahallesine gitmek tecrübelerini aktaracağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mahalle görmek malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski mahalleni görmek kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, ruhuna hayrat yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mahalle yangını görmek hatalarından erken döneceğine, onların bir dediğini iki etmeyeceğine, dertlerinin sona ereceğine inanılır.

Rüyada yeni mahalle görmek karşısına kötü kişilerin çıkacağına, doğru yolu bulacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine tabir olunur.

Rüyada mahallenin yıkıldığını görmek sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments