Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çingene mahallesinden geçmek

Rüyada çingene mahallesinden geçmek

Rüyada çingene mahallesinden geçmek aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, büyük hatalar yapacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kalp kırmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çingene mahallesinden geçmek gördüyseniz:

  • Maceraya atılmak için sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Rüyada çingene mahallesinden geçmek yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada çingene mahallesine gitmek niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına tabir olunur.

Rüyada çingene mahallesi görmek alınan borçların geri ödenemeyeceğine, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada mahallede cenaze görmek işinize ve hanenize bereket geleceğine, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni mahalle görmek çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski oturduğu mahalleyi görmek ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, her istediğini elde edeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına alamet eder.

Rüyada mahalle bakkalını görmek hayallerinin suya düşeceğine, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına inanılır.

Rüyada mahallede kaybolmak ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments