Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mahallede yangın çıktığını görmek

Rüyada mahallede yangın çıktığını görmek

Rüyada mahallede yangın çıktığını görmek eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine işarettir.

Rüyada mahallede yangın çıktığını gördüyseniz:

  • Yaratıcı kişilerden öğreneceğiniz şeyler olabilir veya size fikir verebilirler ya da belli amaçlarınızı oturtmanıza yardımı dokunacak anlaşmalar yapabilirsiniz.

Rüyada mahallede yangın çıktığını görmek elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, hayatının iplerini eline alacağına, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına işaret eder.

Rüyada mahallede yangın görmek kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, yeni bir hayat kurulacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada mahalle yangını görmek çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yeni mahalle görmek işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, sözünde duracağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski bir mahalle görmek uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mahalle arkadaşını görmek iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına yorulmaktadır.

Rüyada mahallede gezmek eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine işaret eder.

Rüyada mahalle fırını görmek yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, kişinin hayatının değişeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments