Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski yaşadığı mahalleyi görmek

Rüyada eski yaşadığı mahalleyi görmek

Rüyada eski yaşadığı mahalleyi görmek bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok güzel günler görüleceğine, huzursuzlukların sona ereceğine, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, bereketi ve zenginliği bulacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, ekmeğinin de artacağına tabir olunur.

Rüyada eski yaşadığı mahalleyi gördüyseniz:

  • Cana yakın, sempatik bir yapıdasınız.

Rüyada eski yaşadığı mahalleyi görmek kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski mahalleyi görmek sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski mahalle arkadaşını görmek iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada eski oturduğun mahalleyi görmek çok zor zamanlar geçireceğine, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski bir mahalle görmek anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine tabir olunur.

Rüyada eski mahalleye gitmek çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, kendisini kötü durumlara sokmayacağına alamet eder.

Rüyada eski mahallemi görmek hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski mahalleni görmek çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, sağlığının yerine geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments