Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mahalle bakkalını görmek

Rüyada mahalle bakkalını görmek

Rüyada mahalle bakkalını görmek eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mahalle bakkalını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz destekleniyor.

Rüyada mahalle arkadaşını görmek elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada eski mahalle arkadaşını görmek çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada çingene mahallesine gitmek etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karanlık mahalle görmek elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, yeni bir sayfa açacağına rivayet eder.

Rüyada yıkılmış mahalle görmek boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, yeni bir araca sahip olunacağına, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine inanılır.

Rüyada mahallede yangın çıktığını görmek herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, hayırlı haberlere delalet etmektedir.

Rüyada eski mahalleyi görmek yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada mahallede yangın görmek toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments