Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada takı mağazası görmek

Rüyada takı mağazası görmek

Rüyada takı mağazası görmek hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, huzura ve rahata kavuşacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada takı mağazası gördüyseniz:

  • Belli plan, sunum veya teklifleriniz karşınızdaki kişilere gerçekçi görünmeyebilir.

Rüyada takı mağazası görmek çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına yorulur.

Rüyada elbise mağazası görmek tamamlanmadan kalacağına, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına yorulur.

Rüyada mağazada alışveriş yapmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına delalettir.

Rüyada mağazadan elbise almak sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mobilya mağazası görmek yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına işaret eder.

Rüyada giyim mağazası görmek sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına inanılır.

Rüyada mağazada çalışmak işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz eşya mağazası görmek kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments