Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mağazadan alışveriş yapmak

Rüyada mağazadan alışveriş yapmak

Rüyada mağazadan alışveriş yapmak kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, yeni işlerin geleceğine alamet eder.

Rüyada mağazadan alışveriş yapmak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanabilirsiniz.

Rüyada mağazadan alışveriş yapmak gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına inanılır.

Rüyada mağazada alışveriş yapmak Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, esenliği bulacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine yorulmaktadır.

Rüyada alışveriş mağazası görmek rahatın ve konforun yerine geleceğine, kuş gibi hafifleyeceğine, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayakkabı mağazasına girmek kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada mağaza görmek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine rivayet eder.

Rüyada bir mağazada çalıştığını görmek yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına delalet etmektedir.

Rüyada perde mağazası görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mağazadan ayakkabı almak yapılan işin bol kazanç getireceğine, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments