Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada perde mağazası görmek

Rüyada perde mağazası görmek

Rüyada perde mağazası görmek yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, bereketin artacağına, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada perde mağazası gördüyseniz:

  • İş hayatınızdaki işlerin verimliliği ya da akışkanlığı özel yaşamınızdaki olaylara bağlı olabilir.

Rüyada perde mağazası görmek hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine yorulur.

Rüyada alışveriş mağazası görmek elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, bundan güç ve cesaret alacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine tabir olunur.

Rüyada halı mağazası görmek takdir edileceğine, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına alamet eder.

Rüyada ayakkabı mağazası açmak tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına işarettir.

Rüyada kıyafet mağazası görmek mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada mağazada elbise beğenmek onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, geçim sorunuyla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada eşya mağazası görmek elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, yol göstereceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına yorulur.

Rüyada gelinlik mağazası görmek beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments