Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oyuncak mağazası görmek

Rüyada oyuncak mağazası görmek

Rüyada oyuncak mağazası görmek gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, işlerinin çok iyi olacağına, nefsine yenileceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada oyuncak mağazası gördüyseniz:

  • Bitmek tükenmek bilmeyen istekleri olan kişiler sizi yorabilir.

Rüyada oyuncak mağazası görmek yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, çok hayırlı işlere imza atacağına, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine yorulur.

Rüyada mağaza görmek kafa dinleyeceğine, geri plana düşeceğine, ün sahibi birisi olunacağına alamet eder.

Rüyada mağazadan ayakkabı almak moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, geçim derdine düşeceğine, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına yorulmaktadır.

Rüyada takı mağazası görmek maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada eşya mağazası görmek sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada büyük mağaza görmek kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına tabir olunur.

Rüyada mağazada alışveriş yapmak düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada mağazada çalışmak elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments