Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mağaza sahibi olduğunu görmek

Rüyada mağaza sahibi olduğunu görmek

Rüyada mağaza sahibi olduğunu görmek hayır duaları alınacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, şansının da döneceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine tabir olunur.

Rüyada mağaza sahibi olduğunu gördüyseniz:

  • Sizin ihtiyaçlarınız karşınızdaki kişilerle çakışabilir, denge kurulması gerekiyor.

Rüyada mağaza sahibi olduğunu görmek insanlarla karşı karşıya geleceğine, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mağaza sahibi olmak sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine işarettir.

Rüyada gelinlik mağazası görmek büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına işarettir.

Rüyada bir mağazada çalıştığını görmek eşlerin muhabbetinin artacağına, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, çok sevinçli haberler alacağına işaret eder.

Rüyada mağaza işletmek konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada mağazadan ayakkabı almak daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine işarettir.

Rüyada kendini mağazada görmek stres ve sinirden uzak durulacağına, zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz eşya mağazası görmek hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments