Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mağaraya düşmek

Rüyada mağaraya düşmek

Rüyada mağaraya düşmek yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, onunla iyi bir geçim içinde olacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada mağaraya düşmek gördüyseniz:

  • Bozuk giden şeyleri düzeltmek isterseniz karşınızdaki kimsenin üzerine gitmelisiniz.

Rüyada mağaraya düşmek huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, kazancının günbegün artacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mağarada altın bulmak büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada mağaraya kaçmak uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, geleceğinin de çok parlak olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevr mağarası görmek yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına rivayet eder.

Rüyada mağaraya inmek aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine delalet eder.

Rüyada mağarada balık görmek ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, emeklerin boş yere harcanacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine delalet etmektedir.

Rüyada mağarada yaşamak eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine işarettir.

Rüyada mağarada gezmek Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments