Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mağaraya inmek

Rüyada mağaraya inmek

Rüyada mağaraya inmek hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada mağaraya inmek gördüyseniz:

  • Belli bir düzenlemenin, uygulamanın, anlaşmanın ya da ilişkinin belirli bir şekilde ilerlemesini bekliyor olabilirsiniz.

Rüyada mağaraya inmek yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına alamet eder.

Rüyada mağaradan çıkmak ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına yorulmaktadır.

Rüyada mağarada kalmak kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada hira mağarasına girmek sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına işaret eder.

Rüyada mağaraya tırmanmak başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, insanları kıracağına, üzeceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine işaret eder.

Rüyada denizde mağara görmek manevi olarak çökmekle kalmayacağına, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına delalettir.

Rüyada mağaradan geçmek başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına işaret etmektedir.

Rüyada aydınlık mağara görmek kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments