Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mağarada altın bulmak

Rüyada mağarada altın bulmak

Rüyada mağarada altın bulmak atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada mağarada altın bulmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmek için sabırsızlanıyorsunuz.

Rüyada mağarada altın bulmak elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mağarada altın görmek güzel bir haneye sahip olunacağına, geçimin kolaylaşacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine inanılır.

Rüyada mağarada yaşamak çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada aydınlık mağara görmek sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin rüyayı gören kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına işaret eder.

Rüyada mağarada balık görmek yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, bekarlar için mutlu bir karşılaşma delalet etmektedir.

Rüyada mağaraya saklanmak büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına inanılır.

Rüyada mağarada olduğunu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına, başarılarının bir ömür süreceğine, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine rivayet eder.

Rüyada mağara içinde su görmek atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments