Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mağarada yaşamak

Rüyada mağarada yaşamak

Rüyada mağarada yaşamak yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, yeni bir araba satın alınacağına, büyük kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada mağarada yaşamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda yeniden düzenlemeler yapılması gerekiyor.

Rüyada mağarada yaşamak aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, çok büyük bir rahata ereceğine, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada mağarada su görmek hayırlı bir evlilik yapılacağına, işlerinin sarpa saracağına, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına işaret eder.

Rüyada mağara ev görmek şansının ve bahtının açık olacağına, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada mağarada olmak içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına işarettir.

Rüyada mağarada altın bulmak büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine işarettir.

Rüyada mağarada kalmak saygın biri olacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına delalettir.

Rüyada ashabı kehf mağarasını görmek yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine işarettir.

Rüyada sevr mağarası görmek kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, zayıflayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments