Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mağaraya kaçmak

Rüyada mağaraya kaçmak

Rüyada mağaraya kaçmak aksiliklerin ortadan kalkacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada mağaraya kaçmak gördüyseniz:

  • Seyahatler, kurslar, satış pazarlama, bilişim, yaratıcı işler hepsinde başarılı olabileceğiniz bir süreçtesiniz.

Rüyada mağaraya kaçmak gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, sahip olunan zenginliğin elde gideceğine işarettir.

Rüyada mağarada namaz kılmak bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine inanılır.

Rüyada mağarada yaşamak bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine alamet eder.

Rüyada mağara ev görmek işlerin aksamayacağına, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına yorulmaktadır.

Rüyada aydınlık mağara görmek büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı rivayet etmektedir.

Rüyada mağarada sıkışmak ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada mağarada kalmak yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, eve kapanıp, kendine döneceğine, takdir toplayacağına delalet eder.

Rüyada mağarada yılan görmek çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments