Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevr mağarası görmek

Rüyada sevr mağarası görmek

Rüyada sevr mağarası görmek çok önemli başarılar elde edileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, görgülü ve kültürlü olacağına, dualarının kabul olacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevr mağarası gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu ilgilendiren konulara değişik bir perspektiften yaklaşabilirsiniz.

Rüyada sevr mağarası görmek düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına alamet etmektedir.

Rüyada hira mağarası görmek maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına yorulur.

Rüyada mağaraya saklanmak hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tuz mağarası görmek iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine delalettir.

Rüyada mağaradan çıkmak maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, borçlanacağına, işini kaybedeceğine, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine inanılır.

Rüyada mağarada göl görmek gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ashabı kehf mağarasını görmek gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, darp edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mağarada yaşamak sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments