Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mağaradan çıkmak

Rüyada mağaradan çıkmak

Rüyada mağaradan çıkmak karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada mağaradan çıkmak gördüyseniz:

  • Eşitlik esasına dayalı ilişkiler kurmalısınız.

Rüyada mağaradan çıkmak elindekilerinin kıymetini bileceğine, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mağara evi görmek blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine inanılır.

Rüyada mağarada olmak deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, kendisine yeni uğraşlar bulacağına yorulur.

Rüyada hira mağarasına gitmek hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına alamet eder.

Rüyada mağaraya tırmanmak eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, sıkıntılarının günden güne artacağına delalettir.

Rüyada mağaraya girmek bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, yenilgiye uğramış hissedeceğine delalettir.

Rüyada mağaraya düşmek büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına yorulur.

Rüyada dağda mağara görmek istediği gibi alışverişe gideceğine, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments