Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mağaraya tırmanmak

Rüyada mağaraya tırmanmak

Rüyada mağaraya tırmanmak arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, çok güzel bir evlilik yapılacağına, prestij kaybı yaşayacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, elinin de bollaşacağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına rivayet eder.

Rüyada mağaraya tırmanmak gördüyseniz:

  • Sınırlarınızı genişletmeniz gerekiyor.

Rüyada mağaraya tırmanmak yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, uykusuz geceler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada mağarada olduğunu görmek çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine tabir olunur.

Rüyada mağarada yüzmek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine işarettir.

Rüyada mağara kapısı görmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mağarada sıkışmak çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine işarettir.

Rüyada mağarada ışık görmek aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine delalettir.

Rüyada mağarada altın görmek çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, sahip olduklarının da çoğalacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine yorulur.

Rüyada mağaraya girmek bolluk getirecek bir döneme girileceğine, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments