Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hira mağarasına gitmek

Rüyada hira mağarasına gitmek

Rüyada hira mağarasına gitmek işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, işlerinin çok iyi olacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine tabir olunur.

Rüyada hira mağarasına gitmek gördüyseniz:

  • Fazla borç altına girmemeye özen göstermelisiniz.

Rüyada hira mağarasına gitmek derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, barış için adım atacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada mağara ev görmek bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, onlara hayrının dokunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada mağarada altın bulmak bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada mağarada ışık görmek onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına işarettir.

Rüyada mağaradan çıkmak rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Rüyada tuz mağarası görmek iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada hira mağarası görmek keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada mağarada olmak gözlerindeki yaşın kuruyacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments