Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağda mağara görmek

Rüyada dağda mağara görmek

Rüyada dağda mağara görmek anne babaya müjde verileceğine, ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine delalettir.

Rüyada dağda mağara gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren ilişki ya da iş birliklerinizle ilgili tartışmalara yeni bir gözle bakmanız veya yeni yaklaşımlar getirmeniz gerekebilir.

Rüyada dağda mağara görmek daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, yapacağı planların altüst olacağına, rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine işaret eder.

Rüyada mağara kapısı görmek zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mağarada olduğunu görmek yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, berekete ve bolluğa kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada mağaraya tırmanmak hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına rivayet eder.

Rüyada mağarada altın bulmak düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, hasretliğin biteceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına delalettir.

Rüyada mağarada gezmek kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, alim insanlardan sayılacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mağaraya saklanmak aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine işaret eder.

Rüyada denizin içinde mağara görmek yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan rüya sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments