Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mağarada olmak

Rüyada mağarada olmak

Rüyada mağarada olmak yaşanan kötü anıların silineceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, haram mal yiyip içeceğine tabir olunur.

Rüyada mağarada olmak gördüyseniz:

  • Yapmak istemediğiniz işler için üzerinizde baskı kurmak isteyen kişileri ciddiye almamalısınız.

Rüyada mağarada sıkışmak elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada mağaraya saklanmak kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, zor günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada mağarada yılan görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına inanılır.

Rüyada hira mağarası görmek işine olan bağlılığının zarar göreceğine, toplum içindeki yerin değerleneceğine, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine alamet eder.

Rüyada mağara içinde su görmek ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, yeni çalışmalar yapılacağına inanılır.

Rüyada aydınlık mağara görmek iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına delalet eder.

Rüyada su dolu mağara görmek yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına işaret eder.

Rüyada mağarada balık görmek çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments