Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada topraktan madeni para çıkarmak

Rüyada topraktan madeni para çıkarmak

Rüyada topraktan madeni para çıkarmak ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, zorluklarını aşacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine işarettir.

Rüyada topraktan madeni para çıkarmak gördüyseniz:

  • Adımlarınızı dikkatli atmalı, planlı hareket etmelisiniz.

Rüyada topraktan madeni para çıkarmak baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, sevdiği kişilere kavuşacağına, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada topraktan madeni para toplamak elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına işarettir.

Rüyada topraktan madeni para bulmak binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine delalettir.

Rüyada değerli madeni para görmek zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, işinden geri kalacağına işaret eder.

Rüyada yerden madeni para toplamak kötü günleri arkasında bırakacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, işlerinin çok yolunda gideceğine delalettir.

Rüyada yerden madeni para bulmak sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada büyük madeni para görmek maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, yeni bir işe girileceğine, rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir başkasına madeni para vermek elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kısmetlerin artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments