Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada maçta yenilmek

Rüyada maçta yenilmek

Rüyada maçta yenilmek üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, istenen herşeye kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada maçta yenilmek gördüyseniz:

  • Evle ilgili değişiklikler yararlı olabilir.

Rüyada maçta yenilmek günden günde daha fazla stres yapacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada basket maçı izlemek elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına yorulur.

Rüyada bir maçın sonucunu görmek insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada maç yaptığını görmek evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına alamet eder.

Rüyada voleybol maçı görmek evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada tenis maçı izlemek yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil sahada maç yapmak dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine işarettir.

Rüyada sokakta maç yapmak keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, ömrün uzun olmasına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments