Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir maçın sonucunu görmek

Rüyada bir maçın sonucunu görmek

Rüyada bir maçın sonucunu görmek barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, rahat yüzü göreceğine, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, şansının yaver gideceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine yorulur.

Rüyada bir maçın sonucunu gördüyseniz:

  • En azından iletişim ağınızı kullanabilirsiniz.

Rüyada maç sonucu görmek onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına alamet eder.

Rüyada bir maçın sonucunu görmek düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sınav sonucunu görememek işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına işarettir.

Rüyada sınav sonuçlarını görmek tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sınav sonucuna açıklandığını görmek insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sınava sonucunu görmek eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, mutlu bir aile hayatına sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada trafik kazası sonucu öldüğünü görmek o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sınav sonuçları görmek çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments