Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada maç yaptığını görmek

Rüyada maç yaptığını görmek

Rüyada maç yaptığını görmek öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, ele geçen paranın daha da artacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, komşular tarafından kötülenileceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına tabir olunur.

Rüyada maç yaptığını gördüyseniz:

  • Hareketleriniz fark yaratmanızı sağlayabilir.

Rüyada basket maçına gitmek bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada macaristanuı görmek attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına işaret etmektedir.

Rüyada macaristan görmek zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına işarettir.

Rüyada futbol maçı izlemek alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada futbol maçına gitmek görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada statta maç izlemek aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, onlara çok bağlı olacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşlarla maç yapmak iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine delalettir.

Rüyada maç kazanmak eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments