Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada voleybol maçı görmek

Rüyada voleybol maçı görmek

Rüyada voleybol maçı görmek çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada voleybol maçı gördüyseniz:

  • Çevrenizi düzenlemek ya da bazı planlarınızı uygulamaya koymak için neler yapabileceğinize odaklanabilirsiniz.

Rüyada voleybol maçı görmek eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına yorulur.

Rüyada arkadaşlarla voleybol oynamak bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişiyle voleybol oynamak kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına inanılır.

Rüyada voleybol topu görmek yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada voleybol filesi görmek iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve rüyayı gören kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada voleybol oynamak haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına delalettir.

Rüyada voleybol sahası görmek işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine işaret eder.

Rüyada voleybol oynadığını görmek zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments