Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada maaş bordrosu görmek

Rüyada maaş bordrosu görmek

Rüyada maaş bordrosu görmek rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, hayatın yoluna gireceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hayatının başarılarla dolacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada maaş bordrosu gördüyseniz:

  • Akılcı tartışmalardan sonra her şeyi çözümleyip, eşinizle daha iyi anlaşıp, uyumlu hale girebilirsiniz.

Rüyada maaş bordrosu görmek evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına işaret eder.

Rüyada bordro görmek ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, geniş bir rızka kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada maaş görmek çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, saygı göreceğine yorulur.

Rüyada maaş artışı görmek sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada maaş alamamak yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada maaşına zam yapıldığını görmek destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eksik maaş almak kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, rüya sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada maaş çekmek işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments