Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada maaş alamamak

Rüyada maaş alamamak

Rüyada maaş alamamak çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, bereketinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada maaş alamamak gördüyseniz:

  • Ateşinizi dışarı püskürmeniz durumunda ortam yangın yerine dönebilir.

Rüyada maaş alamamak yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına delalet eder.

Rüyada maaşa zam aldığını görmek epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine inanılır.

Rüyada maaş artışı görmek birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada maaş zammı görmek aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine yorulur.

Rüyada maaşının arttığını görmek iyilik ve güzellik bulacağına, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna delalettir.

Rüyada maaş çekmek kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine işarettir.

Rüyada maaş dağıtmak hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına yorulur.

Rüyada maaşının yükseldiğini görmek uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments