Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada maaş görmek

Rüyada maaş görmek

Rüyada maaş görmek kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, düzenin kurulacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada maaş gördüyseniz:

  • Duygularınız, başarmak istediğiniz şeyleri engelleyebilir.

Rüyada maaş almak yaptığı her işle adından söz ettireceğine, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına alamet eder.

Rüyada maaşının arttığını görmek varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, geniş ve bol rızık elde edeceğine, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada maaş zammı görmek kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, her zaman haklının yanında olacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada maaşının yükseldiğini görmek ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine delalet eder.

Rüyada maaş artışı görmek iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran rüya sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, mutlu zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada eksik maaş almak şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine işarettir.

Rüyada maaş çekmek rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada maaşına zam yapıldığını görmek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments