Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada maaş çekmek

Rüyada maaş çekmek

Rüyada maaş çekmek güç ve para kaybedeceğine, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, büyük bir parasızlık yaşanacağına, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada maaş çekmek gördüyseniz:

  • Merak uyandıran fikirlerin eyleme dökülmesi gerekiyor.

Rüyada maaş çekmek her istediğini alabileceğine, hırsızlık yapacağına, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına delalet eder.

Rüyada maaş dağıtmak darlığa düşeceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına rivayet eder.

Rüyada eksik maaş almak kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, rahat bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada maaşının azaldığını görmek kötü bir duruma düşürüleceğine, hükmünün geçmeyeceğine, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada maaşının yükseldiğini görmek yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada maaş konuşmak kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına inanılır.

Rüyada maaş artışı görmek çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, Tövbe Edeceğine tabir olunur.

Rüyada maaş almak ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments